Woensdag 15 maart 2023: verkie­zingen!


Provin­ciale Staten en Water­schappen: je kunt nu nog kiezen

Het nieuwe jaar mogen we weer naar de stembus! Op 15 maart 2023 mogen we onze stem uitbrengen voor zowel de Waterschapsverkiezingen als de Provinciale Statenverkiezingen. Op deze pagina brengen wij je het laatste nieuws voor onze regio.

  PvdD Café

  Wil je weten wat de belangrijkste thema's zijn bij deze verkiezingen en kennismaken met enkele kandidaten? Kom naar ons PvdD Café op woensdag 18 januari (gemist? Kijk de video) en woensdag 15 februari, 19.30 uur in De CultuurHoek in Driebergen-Rijsenburg. Meer informatie en de mogelijkheid je aan te melden vind je hieronder.

  PvdD Café 'Verkiezingen Provinciale Staten' - woensdag 15 februari 2023


  Woensdagavond 15 februari 2023 organiseren we een PvdD Café over de Provinciale Staten. Kandidaat namens Partij voor de Dieren is onder andere Jesseka Batteau (bovenste foto) uit buurdorp Woudenberg. Jesseka is lange tijd actief geweest voor onze werkgroep en heeft zelf in Woudenberg met anderen een werkgroep van de Partij voor de Dieren gestart. Ook is zij betrokken bij de acties rondom het behoud van het natuurlijke karakter van het Henschotermeer en is zij bestuurslid van de Stichting Behoud en Beheer Broekhuizerlaan.

  Onze eigen Jolande Kors is lijstduwer voor de Provinciale Statenverkiezingen in Utrecht en gaat op 15 februari met Jesseka in gesprek over de actuele thema's bij de verkiezingen:

  • Landbouw in de provincie Utrecht
  • Natuurbescherming
  • Energietransitie (besparen!)
  • Woningbouw
  • Mobiliteit

  Locatie:

  De CultuurHoek

  Engweg 14

  3972 JH Driebergen-Rijsenburg


  Datum:

  woensdag 15 februari 2023

  Aanvang:

  19.30 uur

  Aanmelden:

  Wil je deze avond bijwonen? Je bent van harte welkom! Meld je ajb aan op onderstaand formulier.

  (verplicht veld)
  Verkiezingsprogramma en flyer Provinciale Staten Utrecht

  Verkiezingsprogramma

  Het verkiezingsprogramma van de Partij voor de Dieren Provinciale Statenverkiezingen 2023-2027 kun je hier downloaden.

  Liever alleen de hoogtepunten? Lees dan de flyer hieronder.

  PvdD Café Waterschapsverkiezingen gemist? Hier vind je alle info!

  PvdD Café Waterschapsverkiezingen gemist? Geeft niks. Hieronder kun je het videoverslag bekijken. Ook vind je hier de verkiezingsprogramma 's van Partij voor de Dieren Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden en Partij voor de Dieren Vallei en Veluwe.

  PvdD Café 'Waterschapsverkiezingen' 18 januari 2023 gemist? Kijk hier het videoverslag!

  Woensdagavond 18 januari 2023 organiseerden we een PvdD Café over de Waterschappen. Onze fractievoorzitter Jolande Kors heeft uitgebreid gesproken met René van der Kruk. Hij is lijsttrekker voor de Partij voor de Dieren voor Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. Hij vertelt wie hij is, wat de waterschappen doen en hoe zij zich namens Partij voor de Dieren wil inzetten voor een goede waterkwaliteit, meer biodiversiteit en de dieren in de wateren van Utrecht.

  Kijk hier het videoverslag van het PvdD Café Waterschapsverkiezingen van 18 januari 2023.

  PvdD Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden: verkiezingsprogramma en flyer

  Wil je het verkiezingsprogramma bekijken of downloaden?

  Het verkiezingsprogramma voor de Waterschapsverkiezingen 2023-2027 van Partij voor de Dieren Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden 'Tijd voor radicale keuzes in waterbeheer'

   Liever alleen de hoogtepunten? Lees dan de flyer hieronder.


   PvdD Vallei en Veluwe: verkiezingsprogramma en flyer

   Wil je het verkiezingsprogramma bekijken of downloaden?

   Het verkiezingsprogramma voor de Waterschapsverkiezingen 2023-2027 van Partij voor de Dieren Vallei en Veluwe 'Water is van levensbelang'

    Liever alleen de hoogtepunten? Lees dan de flyer hieronder.

    Doe mee met onze campagne-acties!

    In aanloop naar de verkiezingen gaan we in Utrechtse Heuvelrug volop campagne voeren. Want voor gemeentelijke politiek is het ook belangrijk dat de stem van onze partij luid en duidelijk is te horen in onze Provincie en Waterschappen. Lees hier verder, wat we gaan doen en hoe jij kunt aansluiten.