Agenda


 • Zwerfafval opruimen in Amerongen

  Maandelijkse CleanUp

  De eerste zaterdag van oktober gaan we zwerfafval opruimen en deze keer in Amerongen! Zaterdag 7 oktober verzamelen we om 14.00 uur bij het parkeerterrein van JUMBO, Koenestraat 36, 3958 XH Amerongen.

  Kom je ook en ga je mee de omgeving een stukje schoner maken? Meld je uiterlijk vrijdag 6 oktober aan, dan nemen wij voldoende afvalgrijpers, tassen en handschoenen mee voor iedereen.

  7 oktober , 14:00 - 16:00
  Parkeerterrein JUMBO
  Koenestraat 36
  3958 XH Amerongen
 • PvdD Café Henschotermeer

  Save the date: wo. 18 oktober 2023

  Wij maken ons sterk voor het behoud van het natuurlijke karakter van het Henschotermeer. Op woensdag 18 oktober 2023 houden wij daarom een PvdD Café over dit onderwerp.

  Onze spreker vanavond is Jesseka Batteau, statenlid voor Partij voor de Dieren in de provincie Utrecht. Jesseka zette zich als werkgroeplid al in tegen de geplande verpretparking van het Henschotermeer (Woudenberg en Utrechtse Heuvelrug) en vertelt vanavond waarom juist nu het Henschotermeer in ons PvdD Café weer centraal staat.

  18 oktober , 19:30 - 22:00
  De Cultuurhoek
  Engweg 14
  3972 JH Driebergen-Rijsenburg
 • Werkgroep bijeenkomst Utrechtse Heuvelrug

  Woensdag 1 november 2023

  Woensdag 1 november 2023 komt de werkgroep van Utrechtse Heuvelrug weer bij elkaar. De werkgroep zoekt enthousiaste mensen die willen meehelpen de partij te doen groeien. We doen dat door activiteiten en acties te organiseren en uit te voeren.

  Ben je lid van de Partij voor de Dieren en denk je erover na om actief te worden dan ben je van harte welkom om te komen kijken of het iets voor je is. Laat het ons weten en stuur uiterlijk 31 oktober een mail naar: utrechtseheuvelrug@partijvoordedieren.nl o.v.v. Werkgroep bijeenkomst.

  Vermeld daarin ajb ook je mobiele nummer.

  1 november , 19:30 - 21:00
  DOORN - meer info volgt na je aanmelding
 • Zwerfafval opruimen in Driebergen

  Maandelijkse CleanUp

  De eerste zaterdag van november gaan we zwerfafval opruimen in Driebergen! Waar we zaterdag 4 november verzamelen, publiceren we later.

  Kom je ook en ga je mee de omgeving een stukje schoner maken? Meld je dan uiterlijk vrijdag 3 november aan, dan nemen wij voldoende afvalgrijpers, tassen en handschoenen mee voor iedereen.

  4 november , 14:00 - 16:00
  Ergens in Driebergen (info volgt)
 • PvdD Café Tweede Kamerverkiezingen

  Save the date: wo. 15 november 2023

  Woensdag 15 november 2023 organiseert de Partij voor de Dieren een PvdD Café dat in het teken staat van de verkiezingen. Het is dan nog maar een week voordat Nederland naar de stembus gaat en het beloven buitengewoon spannende verkiezingen te worden. Tijdens het PvdD Café bespreken we ons verkiezingsprogramma 'Een wereld te herwinnen'. Je hoeft geen lid van de partij te zijn. Iedereen is deze avond van harte welkom! Zet alvast de datum in je agenda of meld je nu meteen aan.

  15 november , 19:30 - 22:00
  De Cultuurhoek
  Engweg 14
  3972 JH Driebergen-Rijsenburg
 • Werkgroep bijeenkomst Utrechtse Heuvelrug

  Woensdag 29 november 2023

  Woensdag 29 november 2023 komt de werkgroep van Utrechtse Heuvelrug weer bij elkaar. De werkgroep zoekt enthousiaste mensen die willen meehelpen de partij te doen groeien. We doen dat door activiteiten en acties te organiseren en uit te voeren.

  Ben je lid van de Partij voor de Dieren en denk je erover na om actief te worden dan ben je van harte welkom om te komen kijken of het iets voor je is. Laat het ons weten en stuur uiterlijk 28 november een mail naar: utrechtseheuvelrug@partijvoordedieren.nl o.v.v. Werkgroep bijeenkomst.

  Vermeld daarin ajb ook je mobiele nummer.

  29 november , 19:30 - 21:00
  DOORN - meer info volgt na je aanmelding
 • Zwerfafval opruimen in Doorn

  Maandelijkse CleanUp

  In december gaan we weer zwerfafval opruimen in Doorn. We verzamelen zaterdag 2 december om 14.00 uur bij het parkeerterrein van Albert Heijn, Dorpsstraat 25, 3941 JK Doorn.

  Iedereen is welkom om mee te doen, ook als je geen lid bent van Partij voor de Dieren.

  Doe je mee? Geweldig! Graag aanmelden uiterlijk vrijdag 1 december i.v.m. door ons mee te brengen spulletjes. als afvalgrijpers, tassen en handschoenen.

  2 december , 14:00 - 16:00
  Parkeerterrein Albert Heijn
  Dorpsstraat 25
  3941 JK Doorn
 • PvdD Café Kerst

  Safe the date: wo.13 december 2023

  Woensdag 13 december 2023 ben je als lid van de Partij voor de Dieren van harte welkom op ons altijd goed bezochte en gezellige Kerst Café. We blikken samen terug op het jaar en kijken vooruit en drinken met elkaar een drankje. Zet de datum alvast in je agenda, of meld je nu gelijk aan.

  13 december , 19:30 - 22:00
  Ergens in gemeente Utrechtse Heuvelrug (info volgt)
 • Werkgroep bijeenkomst Utrechtse Heuvelrug

  Woensdag 20 december 2023

  Woensdag 20 december 2023 komt de werkgroep van Utrechtse Heuvelrug weer bij elkaar. De werkgroep zoekt enthousiaste mensen die willen meehelpen de partij te doen groeien. We doen dat door activiteiten en acties te organiseren en uit te voeren.

  Ben je lid van de Partij voor de Dieren en denk je erover na om actief te worden dan ben je van harte welkom om te komen kijken of het iets voor je is. Laat het ons weten en stuur uiterlijk 19 december een mail naar: utrechtseheuvelrug@partijvoordedieren.nl o.v.v. Werkgroep bijeenkomst.

  Vermeld daarin ajb ook je mobiele nummer.

  20 december , 19:30 - 21:00
  DOORN - meer info volgt na je aanmelding