Campagne verkie­zingen Europees Parlement komt op stoom


Help je mee de campagne een succes te maken?

14 mei 2024

Na een geweldige Kick-off in Utrecht, komt de verkiezingscampagne voor het Europees Parlement op stoom. Waar vind je de Partij voor de Dieren de komende weken op de Utrechtse Heuvelrug?

Woensdag 14 mei 20.00 uur is er een speciale Europa pub quiz: "Europa, wat weet jij er eigenlijk van?”

Zaterdag 18 mei is het Wereldplantendag. Dit jaar besteden we extra aandacht aan stoepplantjes. Je vindt ons met kruiwagens met stoepplantjes, verkiezingsborden, zakjes bloemzaad die we uitdelen, vanaf 10.00 uur bij AH Doorn, 11.30 uur bij Plus Maarn en om 13.00 uur op het Eemplein in Amersfoort bij het festival Lepeltje, Lepeltje.


Zaterdag 25 mei
vieren we Dag van de Biodiversiteit. Dit jaar extra aandacht voor stoepplantjes. Je vindt ons om 11.00 uur bij Plus Leersum en 12.30 uur bij Jumbo Amerongen met kruiwagens met stoepplantjes, verkiezingsborden, zakjes bloemzaad die we uitdelen.

Woensdag 29 mei 20.00 uur ben je van harte welkom bij ons PvdD Café in Cultuurhuis Doorn, in het kader van de verkiezingen voor het Europees Parlement. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Zaterdag 1 juni organiseren we een CleanUp en flyeren we rond de Traaij in Driebergen. Je vindt ons vanaf 10.00 uur bij AH aan de Hoofstraat in Driebergen.

Maandag 3, dinsdag 4 en woensdag 5 juni vind je ons vanaf 6 uur op station Driebergen, alle winkelcentra in Utrechtse Heuvelrug en de markt in Maarn op dinsdag en de markt in Driebergen op woensdag.

Help je mee?

Wil je meehelpen de campagne een succes te maken? Meld je aan voor één van bovenstaande acties door een mail te sturen naar utrechtseheuvelrug@partijvoordedieren.nl

Gerelateerd nieuws

Vacatures

Partij voor de Dieren Utrechtse Heuvelrug zoekt versterking. Wil jij een directe bijdrage leveren aan het verbeteren van de w...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief