Informele leden­bij­een­komst


21 september Cultuurhoek Drie­bergen

9 september 2022

21 september, begin van de herfst, begin van een nieuw seizoen. Een mooi moment om terug te kijken op het afgelopen halfjaar, u te bedanken voor uw steun en om vooruit te kijken. Hoe is het de fractie en de werkgroep van de Partij voor de Dieren het afgelopen halfjaar vergaan, wat gaan we in 2023 doen en wat vindt u belangrijk?

Naast politiek bedrijven gaan ook de ledenactiviteiten als clean-ups, filmavonden, politieke cafés, etc. gewoon door. Daar hebben we u bij nodig! De Partij voor de Dieren is dringend op zoek naar actieve leden die hun schouders eronder willen zetten en in het bijzonder naar een coördinator van deze activiteiten.

Graag nodigen wij u uit voor een informele (leden)bijeenkomst hierover op 21 september om 19.30 uur (inloop 19.15 uur) in de Cultuurhoek, Engweg 14, 3972 JH in Driebergen-Rijsenburg. Wij hopen u 21 september te mogen ontmoeten!

In verband met de catering stellen wij het op prijs als u zich hiervoor aanmeldt.

(verplicht veld)

Wij staan voor:

Gerelateerd nieuws

Antwoorden op Kamervragen over recreatieve plannen rond Henschotermeer

Minister Van der Wal-Zeggelink (Natuur en Stikstof) geeft antwoord op vragen van Tweede Kamerleden Van Esch en Vestering (bei...

Lees verder

Geen zonneweiden in de natuur

Tijdens de raadsvergadering van 29 stemde de Partij voor de Dieren tegen het voorstel om de mogelijkheden te onderzoeken van ...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief