Een nieuw­jaarswens voor het Hens


9 januari 2024

Binnenkort neemt gemeente Woudenberg een belangrijk besluit over de uitbreidingsplannen voor het Henschotermeer. Deze plannen houden een flinke uitbreiding van de bebouwing aan het meer en van de recreatieve functies in, die de unieke uitstraling van dit prachtige meer voor altijd zullen veranderen. En dit terwijl het meer in al zijn puurheid en natuurlijke eenvoud juist zo mooi is!

Op 19 januari organiseert Partij voor de Dieren werkgroep Woudenberg een avond in het Cultuurhuis in Woudenberg: “Een nieuwjaarswens voor het Hens”. Wat maakt het meer zo bijzonder, waarom willen we het behouden, wat zijn uw herinneringen aan het meer? Wat wensen we het Henschotermeer toe?

Programma
19.00 uur Inloop met een welkomstdrankje
19.30 uur Alles over het Hens met Statenlid Jesseka Batteau en natuurgids Hanna Pol
20.15 uur Schrijf of teken je wens voor het Hens m.m.v. tekencollectief Huis van Betekenis
21:45 uur Samen de resultaten bewonderen en napraten met drankje

AanmeldenAanmelden via e-mail: woudenberg@partijvoordedieren.nl

Brievenbus
De teksten en tekeningen van deze avond doen wij in een speciale brievenbus. Deze staat al klaar in het Cultuurhuis in Woudenberg (Dorpsstraat 40, Woudenberg). Wij nodigen iedereen uit om daar vanaf aanstaande maandag 8 januari zijn eigen creaties (tekeningen, schilderijen, plaksels, gedichten of teksten: leef je uit!) of een wenskaartje in te gooien.

Ook na 19 januari blijf de bus nog open tot en met in elk geval 31 januari. Voor de categorie kinderen tot 12 jaar is er een prijs voor de mooiste bijdrage. Zet daarom je leeftijd en contactgegevens op de achterkant. Alle bijdragen worden gebundeld en aangeboden aan de gemeente Woudenberg om mee te nemen bij haar besluit.

Wij staan voor:

Gerelateerd nieuws

Het jaar is omgevlogen en afgesloten met een gezellig PvdD kerst Café

Woensdagavond 13 december 2023. It was the most wonderful time for... de kerstborrel van de PvdD! Samen met fractievoo...

Lees verder

Meer dan 200 meldingen van vuurwerkoverlast bij meldpunt PvdD Utrechtse Heuvelrug

Partij voor de Dieren Utrechtse Heuvelrug ontving rond afgelopen jaarwisseling meer dan 200 meldingen van vuurwerkoverlast op...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief