Paul Blom


Raadslid

In 2018 kwam Paul in gesprek met een aantal actieve leden van de Partij voor de Dieren om mee te denken over de oprichting van een werkgroep in Utrechtse Heuvelrug. Het voelde als thuiskomen. Alles klopte en hij is direct aan de slag gegaan. Voor de werkgroep verzorgt Paul de communicatie via website, social media, lokale media, etc. De thema's klimaat, biodiversiteit energie, dierenrechten, dierenwelzijn en natuur zijn in zijn optiek het belangrijkst. In een toekomstige fractie wil hij zich richten op gemeentelijke financiƫn en lokale economie.

Paul heeft een marketingopleiding gevolgd (HEAO - commerciƫle economie). Sinds 2006 is hij zelfstandig ondernemer, gespecialiseerd in online marketing voor verenigingen, stichtingen en kleine ondernemers.


"ACTIE IN DE TAXI." Handen uit de mouwen en doen. Ik wil werken aan een groene leefomgeving, waar mens en dier in harmonie met elkaar samenleven en elkaar respecteren. Mijn ambitie is om ervoor te zorgen dat de Partij de Dieren hierin het voortouw en een leidende positie inneemt. Ook wil ik het gedachtegoed bij een bredere doelgroep onder de aandacht krijgen.