Paul Blom


Frac­tie­voor­zitter

In 2018 kwam Paul in gesprek met een aantal actieve leden van de Partij voor de Dieren om mee te denken over de oprichting van een werkgroep in Utrechtse Heuvelrug. Het voelde als thuiskomen. Alles puzzelstukken vielen op hun plaats en hij is direct aan de slag gegaan.

Paul vervult binnen de fractie de rol van fractievoorzitter. Tevens coördineert hij de sporen Algemeen en Bestuur en Middelen. Ook is hij lid van de Auditcommissie, de commissie functioneringsgesprekken en raadsrapporteur voor het regionaal samenwerkingsverband U10.

"Actie in de taxi..!" Handen uit de mouwen en doen. Ik wil werken aan een groene leefomgeving, waar mens en dier in harmonie met elkaar samenleven en elkaar respecteren. Mijn ambitie is om ervoor te zorgen dat de Partij de Dieren hierin het voortouw en een leidende positie inneemt. Ook wil ik het gedachtegoed bij een bredere doelgroep onder de aandacht krijgen.

Paul heeft een marketingopleiding (HEAO - commerciële economie). Sinds 2007 is hij zelfstandig ondernemer, gespecialiseerd in online marketing voor non-profit organisaties en voorzitter van stichting PUUHR, een lokaal nieuws- en social media platform in Utrechtse Heuvelrug.

Gerelateerd

Bijdragen Moties Vragen Nieuws
Bijdragen Moties Vragen Nieuws