Paul Blom


Raadslid

In 2018 kwam Paul in gesprek met een aantal actieve leden van de Partij voor de Dieren om mee te denken over de oprichting van een werkgroep in Utrechtse Heuvelrug. Het voelde als thuiskomen. Alles puzzelstukken vielen op hun plaats en hij is direct aan de slag gegaan.

Binnen de fractie is Paul verantwoordelijk voor de sporen Samenleving en Bestuur en Middelen; communicatie via de website en social media. Tevens is hij lid van de Auditcommissie en raadsrapporteur van het regionaal samenwerkingsverband U10

Paul heeft een marketingopleiding gevolgd (HEAO - commerciële economie). Sinds 2007 is hij zelfstandig ondernemer, gespecialiseerd in online marketing voor verenigingen, stichtingen en kleine ondernemers.

"Actie in de taxi..!" Handen uit de mouwen en doen. Ik wil werken aan een groene leefomgeving, waar mens en dier in harmonie met elkaar samenleven en elkaar respecteren. Mijn ambitie is om ervoor te zorgen dat de Partij de Dieren hierin het voortouw en een leidende positie inneemt. Ook wil ik het gedachtegoed bij een bredere doelgroep onder de aandacht krijgen.

Gerelateerd

Verkie­zingen zonder verkie­zings­borden

Persbericht

Politieke partijen op de Utrechtse Heuvelrug werden in januari verrast door het besluit van de burgemeester dat er dit jaar geen verkiezingsborden worden geplaatst. Er doen te veel partijen mee aan de verkiezing van de Provinciale Staten, en ook de waterschappen kennen veel partijen. Bovendien werd aan het nut van de borden getwijfeld. We waren graag geraadpleegd over dit besluit. Het organiseren ...

Moties Vragen Nieuws