Blinde onder­nemer uit Wijk bij Duurstede maakt verkie­zings­pro­gramma PvdD in braille


3 januari 2022

WIJK BIJ DUURSTEDE - In opdracht van de Partij voor de Dieren Utrechtse Heuvelrug heeft ondernemer Dennis ten Boske van Dorestad Services, het verkiezingsprogramma vertaald in braille. Dit heeft geresulteerd in een boekwerk van maar liefst 170 pagina's (oorspronkelijk 38).

Lijsttrekker Jolande Baudet-Kors: "Wat heel bijzonder is, is dat Dennis, die sinds zijn jeugd blind is, correcties in de tekst heeft aangebracht, waar wij over heen hadden gelezen. Het is toch fantastisch dat wij ondernemers van dit kaliber in onze directe nabijheid hebben en kunnen inschakelen." Op de vraag of andere politieke partijen de weg naar Dorestad Services al hadden gevonden, moest Dennis het antwoord helaas schuldig blijven.

Het zou mooi zijn als alle verkiezingsprogramma's in braille in de bibliotheek van Bartiméus liggen, zodat bewoners tijdens hun eigen informatieavonden over de gemeenteraadsverkiezingen kennis kunnen nemen van de inhoud. Lokaal ondernemer Dennis ten Boske van Dorestad Services zit er in ieder geval klaar voor.

Wij staan voor:

Gerelateerd nieuws

Nieuwjaarsreceptie gemeente Utrechtse Heuvelrug

HEUVELRUG - Vanavond, 3 januari 2022, was de digitale nieuwjaarsreceptie van de gemeente Utrechtse Heuvelrug, Onze burgemeest...

Lees verder

Partij voor de Dieren presenteert verkiezingsprogramma in braille tijdens Wereldbrailledag

DOORN - Vooruitlopend op de presentatie van het verkiezingsprogramma op 17 januari aanstaande, presenteert de Partij voor de ...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief