Yeattem Wong


Commis­sielid

Yeattem is in 2018 in Driebergen komen wonen en op zoek gegaan naar manieren om actief te worden voor dieren, milieu en natuur. Toen zij erachter kwam dat in 2019 een werkgroep was opgezet sloot zij zich erbij aan en is sindsdien actief geweest in onze werkgroep.

Yeattem is opgeleid als anglist (Engelse taal en literatuur), sinoloog (Chinese taal en cultuur) en popmuzikant (Rockacademie Tilburg). Zij is naast performer ook teamleider van Popschool KunstenHuis Idea.


Dierenwelzijn raakt mij persoonlijk en ik wil me inzetten voor verandering in de manier waarop er omgegaan wordt met dieren in de veehouderij, de impact van veeteelt op onze gezondheid en leefomgeving. Belangrijk vind ik ook om jongeren een stem te geven en te betrekken in hoe hun leefomgeving bestuurd wordt.
Ik vind belangrijk dat iedereen haar steentje bijdraagt en eigen verantwoordelijkheid neemt over de eigen keuzes. Daarnaast wil ik opstaan voor dieren, zij kunnen niet opkomen voor zichzelf en misstanden veranderen. Dat kunnen en moeten wíj doen.

Gerelateerd

Nieuws